سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۰
۰ نفر

مارکوین مولین وزیر امنیت داخلی آمریکا از حذف تیم ملی فوتبال ایران ابراز خوشحالی کرد: خوشحالم که کارشان تمام شد و برنمی‌گردند. هیچ تیمی به اندازه ایران برای ما دردسر درست نکرد. وقتی ویزاهایشان را گرفتیم و گفتیم باید خاک آمریکا را ترک کنند، خیلی خوشحال شدم، یکی دو آهنگ هم خواندم و رقص شادی کردم.

مارکوین مولین

به گزارش همشهری آنلاین، محمد ایمانی-کارشناس سیاسی: مارکوین مولین وزیر امنیت داخلی آمریکا از حذف تیم ملی فوتبال ایران ابراز خوشحالی کرد: خوشحالم که کارشان تمام شد و برنمی‌گردند. هیچ تیمی به اندازه ایران برای ما دردسر درست نکرد. وقتی ویزاهایشان را گرفتیم و گفتیم باید خاک آمریکا را ترک کنند، خیلی خوشحال شدم، یکی دو آهنگ هم خواندم و رقص شادی کردم.

آیا حضور تیم ایران یا تماشاگران حامی اش، کمترین مسئله امنیتیی درست کرد که بخواهد موجب نگرانی وزیر دولت ترامپ باشد؟ قطعا نه! پس مسئله چیست که دولت آمریکا تا می توانست در مقابل حضور تیم ایران در جام جهانی کارشکنی کرد؟ قبل از آن، چرا با عدم صدور ویزا، مانع حضور وزیر امور خارجه کشورمان در نشست شورای امنیت سازمان ملل شد؟ آیا طرف قائل به مذاکره و مفاهمه، این قدر خصومت و خباثت به خرج می دهد؟ ریشه این رفتار چیست؟ احساس قدرت یا حس ضعف و عقده حقارت؟

آمریکا در جنگ تحمیلی اخیر، بی سابقه ترین شکست پس از پیروزی در جنگ جهانی دوم و جنگ های بعدی را متحمل شد. نقطه مقابل این نفرت پراکنی، شادی و ابتهاجی است که ملت ها در نقاط مختلف دنیا به خاطر مقاومت پیروز ایران و سرشکستگی آمریکا ابراز می کنند.

کد خبر 1048410

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha